Referanser hypnose / hypnoterapi - Sandefjord Hypnoseterapi - Hypnose Virker ! -
Meny

 

- Hva er hypnose?

- Hvem behandler?

- Seminarer/Kurs

- Hva er NLP?

- Røykeslutt/Snus

- Flyskrekk

- Vektreduksjon

- Produkter

- Priser/kontakt

- MÅ leses før timebestilling!

 

 

NFKH - Norsk Forbund for Klinisk Hypnose

.www.hypnoseforbundet.no

hypnos

www.emofree.com

 

 

 

Hypnoterapi i Vestfold

Referanser:

Etter Loven om markedsføring av alternativ behandling, så vil du på denne siden kun finne referanser som omhandler ikke-medisinske bruk av hypnose, som f.eks røykeslutt og slanking. Etter denne loven så vil du heller ikke kunne finne linker til undersøkelser med dokumentasjon på effekter.

-Klikk her for medieomtaler-


Tove Andersen – Oslo 17/12-2013

"Hei Henry og takk for sist!

Jeg ville sende deg en liten tilbakemelding før jul for å fortelle deg at det nå er 3 år siden jeg stumpet røyken! Tusen takk for all hjelp! Det har gått overraskende lett!"

Tove Andersen


Ida Samuelsen – 19/11-2013

"Hei Henry!

Siden jeg var hos deg i våres har jeg gått ned 7 kg! :) Jeg har nesten ikke spist sjokolade, og pepsi max har jeg kuttet helt ut! Aldri mer! Æsj! :)"

Ida Samuelsen


 

Randi Gåsholt - Haugesund - 12/6-2012

Hei Henry, hadde planer om å sende deg mail når jeg hadde klart røykestoppen i ett år, nå er jeg 16 dager for sent ute. Tusen takk for hjelpen. Randi Gåsholt ;-)
Rykfri med Hypnose


Torill Nilsen - Oslo - 9/11-2010

Litt historie:

Det hele begynte med et innslag i SB på våren i år – hvorpå jeg ringte deg og fikk time for min tunellskrekk. Jeg har tidligere vært hos en terrapeut her i Oslo for å lære å mestre angsten – masse trening inn og ut av tuneller – men det gjorde så ”vondt” at det ble til at mannen min kjørte, og jeg satt ved siden av. Så, dagen før jeg hadde time hos deg, satt familien ute å spiste middag og plutselig sa min mann: ”ikke snu deg nå” og da forsto jeg med en gang at her snakker vi ORM!! Det var vår lille pus som hadde vært på jakt – og kom glad og fornøyd hjem med en liten orm dinglende som en bart.

Orm er min store store skrekk her i livet. Som 7-åring ble jeg bitt av 2 eller 3 små huggormer (må ha tråkket i et ormebol da min venninne og jeg skulle en liten avstikker for å tisse) og dette ble så sent funnet ut av at jeg kunne dødd. Dette har jeg jo hørt mange mange ganger, og tåler verken å se dem på tv, i blader eller levende. En gang møtte mannen min og jeg en liten orm i bakken opp til hytta, og da får jeg så mye adrenalin at jeg rett og slett går fra ham oppover  resten av bakkene og blir ikke sliten engang. Derfor, fokuserte du mest på orm i min første time – og så ble det tunellene i neste time.

3 uker etter den første timen, går min venninne og jeg oppover til hytta og min venninne sier: ”er ikke det en orm som ligger der?”. Så bøyer jeg meg ned og bekrefter at det er en orm men at den er død – hvorpå vi rusler videre oppover!!!! Utrolig.

Så neste gang vi dro ned på hytta kjørte jeg hele veien fra Oslo – litt anspent, men det gikk fint. Helgen etter kjørte jeg igjen og da også den nye senketunellen, og da tenkte jeg ikke engang på at jeg var i en tunell.

Dette har virkelig gitt mersmak – så det siste Henry har hjulpet meg med (18/10) er å slutte å røyke. Tok først en forberedende time, også en uke senere sluttet jeg helt. Etter den forberedende timen røkte jeg mye mindre og det var ikke noe problem å kutte helt ut. Brukte CD’n en-to ganger daglig den første uken, så mer sporadisk og nå de siste to ukene tror jeg ikke jeg har brukt det i det hele tatt.

 

Hilsen en meget fornøyd Sandefjordfan :)


Desiree Gulli - Sandefjord - 15/9-2010

Hei,flyturen tyrkia gikk over all forventning. Nesten skremmende og rolig jeg var og neste tur er om 3 uker. Tusen takk. Mvh. Desiree. Gulli


Grethe og Knut Kristian Olsen - Akland - 20/12 - 2009

Vi har nå vært røykfrie siden 22/12-08. Det har vært et deilig år. Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år !!!!

Grethe og Knut Kristian Olsen


Turid Mathisen - Sandefjord 09/12 - 2009

Hei en ikke røyker ønsker deg en god jul:-) Det går bra med meg. Har vært røykfri sinden 30sep, snart 3 mnd :-)

Mvh Turid Mathisen


Lise Andersen - Oslo 15/10 - 2009

Hei Henry,

Nå er det 1 år siden jeg var hos deg, og jeg har gått ned 10 kg!! Tusen takk for all hjelp jeg har fått av deg! Jeg har anbefalt deg til flere av mine venninner, og flere av dem har vært hos deg med gode resultater! Du gjør en kjempebra jobb! Fortsett med det! =)

 


- Kjetil Fjellheim - Drammen 04/11 - 2008

Hei Henry

Fikk bare lyst til å sende deg en liten epost for å fortelle deg at det holder fortsatt. Har ikke rørt brus, sjokolade, potetgull og annet
unødvendig sukker siden 1. konsultasjonen hos deg den 21. august 2007, ja i fjor :)
Har ikke heller lyst på peanøtter,grrrrr...., men koser meg med noen råe mandler i ny og ne, hehe.
Tusen takk skal du ha for all hjelp, også for å fjerne peanøttene, selv om jeg egentlig ville beholde dem.
Men nå vet jeg jo bedre. Anbefaler deg til mange jeg treffer på min vei.

Med hilsen

Kjetil Fjellheim


- Eirin Martinsen - Sandefjord 16/04 - 2008

TAKK :p ET ÅR UTEN RØYK UTEN RØYKESUG ELLER SPREKK 20.3 07 tok jeg min siste røyk. Takk.

Hilsen Eirin Martinsen


- Karin Hansen- Oslo 07/03 - 2008

Hei Henry. Ville bare sende deg en melding å takke deg for hjelpen! Jeg har nå gått ned 17 kg siden jeg var hos deg i oktober i fjor! Søtsuget er fortsatt borte og jeg føler jeg har full kontroll over maten igjen! :) TUSEN TAKK!

Mvh
Karin Hansen


- Vigdis Kals- Gjerstad 01/06 - 2007 - Som sett i Norsk Ukeblad 15/10-2007

Heisann Henry
Jeg vil bare fortelle hva du har gjort med meg og min underbevissthet :) Jeg og *****(venninna mi) vi går begge hos deg for vektreduksjon. Jeg gikk til deg med åpent sinn, men det lå vel i bakhodet at dette var vel enda en av "floppene" mine. Ikke visste jeg hva som kom til å skje. Men her sitter jeg altså:15 kg lettere både i kropp og sjel. jeg har ikke gjort "noe" for det. Dette har vært helt uproblematisk. Jeg føler meg helt på topp og den dama som kom til deg første gang, nedbrutt ute av form, dårlig selvbilde, og veldig langt nede forsvant over natta. Jeg sleit  i hverdagen og alt var bare sååååååå mørkt. men så kom du altså og etter 3 gangen hos deg er jeg blitt en helt annen. Alt er bare helt topp livslysten oser av meg og jeg kan ikke få nok. For første gang på mange år har jeg virkelig gledet meg over våren og går sommeren i møte med jubel. dette høres helt dumt ut altså, men folk kjenner meg ikke igjen. De sier jeg sprudler og ungene synes mamma er blitt så kuul. Ikke vet jeg hva som har skjedd men det føles som et slør er løfta vekk fra meg Jeg har begynt å gå turer, faktisk 3 mil i uka..Det er vel sånn at en går i det vante og tar hverandre for gitt og tida bare går og går så blir det bare sånn.
Jeg må bare få si tuuuuuuuuuuuusen takk Henry. Guttungen på 10 lurte på om jeg var blitt forelska og jeg svarte at jeg er blitt forelska i LIVET. Det er helt topp. Jobb og husarbeid går som en drøm og jeg har begynt å synge igjen noe som bare datt ut for ei tid tilbake. Så i helja skal jeg virkelig stooooor kose meg. da er det korfestival i Arendal.

Du har hjulpet meg med cola light drikkingen. Fra 3-4 liter om dagen til 0 liter. Har ikke lyst på engang. Og du, jeg var ikke innstilt på å slutte med den engang da jeg kom til deg første gangen. Husker du det? jeg brukte 400-500 kr i UKA på den. Nå drikker jeg like mye vann, men kan heldigvis tappe rett av springen, så der er det penger spart og noen av disse har jeg tenkt å bruke på meg selv. Du hjalp meg jo med min edderkopp forbi. Nå har jeg til og med hatt en på neven uten å slå den vekk. alle som kjenner meg vet hvor redd jeg var for edderkopper,(du vet disse ekle små krypa med hårete bein som plutselig bare er der,) når de ser at jeg går frivillig bort og tar de på neven  bare rister de på hode og lurer på om jeg har blitt gal.he he..hvem frykt?............borte.... Migrena mi har du også hjulpet meg med. Og for ikke å snakke om pustemaskina mi, den har jeg stengt av :)) utrolig men sant. Så kjære Henry som du sikkert skjønner så er det flott at jeg har ei venninde som gikk hos deg slik at jeg også kunne få møte deg og at du hjelper meg.Tuuuuuuusen takk igjen .

 Vennlig hilsen Vigdis Kals


Renate Gabrielsen - Tromsø 08/03 - 2007

Hei Henry!  Jeg lovet deg en tilbakemelding, det  tok bare litt lengre tid en planlagt-det har vært jul og en hektisk januar og februar,min samboer har hatt en omfattende operasjon og er midlertidig mer eller mindre invalid-og  med masse jobb og en aktiv  3 åring i huset, pluss en pleiepasient har det vært litt meget..:) Så i utgangspunktet kunne dette vært en situasjon der jeg etter gammelt mønster ville spist mye trøstemat og slitt med trening og motivasjon. MEN: Etter jeg var hos deg,har det skjedd en radikal forandring i mitt forhold til mat. Vanskelig å forklare hva som egentlig er forandret, men etterhvert, og gradvis,velger jeg bort de usunne alternativene, og spiser mat jeg føler gir meg overskudd. Klart jeg noen ganger får lyst på noe godt og usunt- og det er vel derfor noen oppfant lørdagsgodt-og da spiser jeg det, noen ganger litt vel meget, men med god samvittighet-og tillater meg å ligge på sofaen og ta straffen i form av lett kvalme. Så lenge vi snakker en gang i mnd og ikke flere ganger i uka er det vel helt normalt.

Treningsgleden min er tilbake, tror det har sammenheng med godt kosthold som gir god energi. Og best av  alt: Etter mange år med bulimi og konstant dårlig samvittighet for hva jeg gjorde mot kroppen min: Ikke EN ENESTE GANG har jeg overspist og kastet opp siden vi var hos deg i begynnelsen av  desember. Det er 3 mnd nå. Tusen takk for hjelpen Henry, keep up the god work!!! Ønsker du å bruke meg som referanse hvis det er noen som er engsteligfor å prøve, er du hjertelig velkommen til det. Neste prosjekt er røykeslutt-vi hørs!!


 

- Wenche - Sander 30/11 - 2006

Ja nå er det vel fire mnd. siden jeg var hos deg. 18 og 20 juli. Jeg har ikke røykt siden 20 juli og er veldig fornøyd med den røykefrie tilværelsen.
Jeg hadde aldri klart dette på egenhånd.
Jeg har også hørt at et par av mine arbeidskolleger har vært hos deg med hell.
Det er veldig moro at så mange kjente er fornøyd med opplegget.
Jeg har vært både i bryllup og på sydentur uten sprekk!

Vennlig hilsen

Wenche Johansen


 

- Randi - Årnes 27/11 - 2006

Hei. Vil gjerne sende noen ord og si at jeg har vært  røykefri siden den 20 juli, etter behandling hos deg. Er kjempefornøyd og glad for det. Er bestemt på at jeg aldri noensinne skal smake på en røyk, det er faktisk en herlig tanke.  

Hilsen fra Randi Benterud


- Annelise - Fredrikstad 28/07 - 2006

"Hei på deg! Nå har jeg vært røykfri siden 4. juli. Nå er jeg i Spania fordi jeg har solgt leiligheten min. Det går helt fint å spise og ta en drink uten å røyke. Nå nyter jeg en opp kaffe uten å ha røyksug å det er deilig. Takk for hjelpen. Ps. Jeg er veldig stolt av meg selv.

(Røykt i 30 år)


- Lise - Sandefjord 26/06 - 2006

"Henry har virkelig hjulpet meg å få et bedre liv. Har hatt store problemer med sjalusi i alle år. Gått til psykolog uten særlige resultater, var vel egentlig innstilt på å leve med dette resten av livet. Så kontaktet jeg Henry, og etter kun tre behandlinger var jeg "kurert". Nå er jeg et helt nytt menneske og kan leve et normalt liv med samboeren min!"

Tusen takk Henry, for alt du har gjort for meg!


- Else Gro Waallann - Sandefjord 10/06 - 2006

"Jeg røyket over 60 om dagen og jeg trodde ikke at jeg skulle klare å kutte ut røyken, men jeg har alt å takke Henry for. Nå orker jeg ikke tanken på røyk!"

(Røykt i 35 år)

Som sett i Norsk Ukeblad 10/06-2006


- Lene Andersen- Sandefjord 01/04-2006

"Jeg har nå vært røykfri i 9 mnd og har ikke tenkt på røyk siden vi hadde timen sammen i begynnelsen av juli i fjor! Det føles som jeg aldri har røyket en sigarett! Takk for hjelpen du ga meg!"

(Røykt i 5 år)


- "Stian" - Tønsberg 20/01-2006

"Hallo Henry! Er nå røyk og hasj fri takket være deg og dine hypnotiske egenskaper! Takk så mye. Mvh en som er høy på livet"

(Røykt i 9 år)


- Linda Olsen- Drammen 10/01 - 2006

"Jeg røyket 20 om dagen og var totalt slave til sigaretter. Jeg fikk høre om Henry gjennom en bekjent som hadde sluttet å røyke. Jeg kontaktet Henry, og etter 2 konsultasjoner greide jeg uten det minste problem å slippe taket helt på sigarettene og endelig så er jeg igjen; Helt FRI! Jeg tenker ikke på røyk, det er så fantastisk deilig! Jeg har nå vært ikke-røyker i litt over 5 mnd!"

(Røykt i 20 år)

 

 

Kopibeskyttet © 2014 Sandefjord Hypnoseterapi. Alle rettigheter i forbindelse med innhold på sidene tilhører Sandefjord Hypnoseterapi. Sandefjord Hypnoseterapi har selv eksklusive rettigheter til all informasjon på disse sider.
Dersom innhold på disse sidene blir kopiert eller distribuert, må det først skaffes tillatelse av Sandefjord Hypnoseterapi, eller gis klar referanse til www.hypnoseterapi.net