Informasjon til nye klienter - Sandefjord Hypnoseterapi / Hypnoseterapi - Hypnose Virker ! -
Meny

 

- Hva er hypnose?

- Hvem behandler?

- Seminarer/Kurs

- Hva er NLP?

- Røykeslutt/Snus

- Flyskrekk

- Vektreduksjon

- Produkter

- Priser/kontakt

- MÅ leses før timebestilling!

 

 

NFKH - Norsk Forbund for Klinisk Hypnose

.www.hypnoseforbundet.no

hypnos

www.emofree.com

 

Hypnoterapi i Vestfold

Informasjon til nye klienter:


Sandefjord Hypnoseterapi holder til på hegnasletta 5 (kilen senteret, samme inngang som kilen legesenter) Kontoret ligger i 3. etasje. Når du kommer inn hovedinngangen er det rett opp trappen til 3. etasje, det er også mulighet å ta heis, gå så inn døre til høye(det er skiltet) og helt nederst i gangen til høyre vil du finne en ventekrok med te, kaffe og lesestoff. Der vil du bli hentet til avtalen din. Om du bare går rett inn i behandlingsrommet, er muligheten stor for at du forstyrrer klienten før deg – så ikke gjør det.

En god idê er å ta deg en tur på toalettet (toalett finner du i samme etasje) så slipper du å tenke på dette under timen din. En time hos meg er beregnet til 75-90 minutter. Som regel klarer jeg å overholde denne tiden, men om det er viktig for resultatene dine så går vi gjerne noen minutter over – og den samme tjenesten gjør jeg av og til for andre også – så om du må vente et par minutter når du kommer, så vet du nå grunnen.

Hvis det ikke er et kurs du kommer på, vil vi først ha en lite samtale hvor du vil få svar på de spørsmål du eventuelt har om hypnose, og jeg vil fortelle litt om hvordan hypnose fungerer i praksis.

Dersom vi gjør hypnose sammen vil gjennomføringen av hypnosen foregår ved at du sitter i en behagelig lenestol, så blir du guidet slik at hvis du velger å gjøre det som blir sagt, så vil du gå inn i hypnose. Du vil ha full kontroll til enhver tid, du vil kunne høre alt som skjer rundt deg, du vil altså ikke bli bevisstløs eller omtåket på noen måte, du vil også huske hele timen etterpå. Det kan føles nesten som å sitte å dagdrømme. Hypnose vil ikke påvirke f.eks. evnen din til å kjøre bil. Det er viktig at du er trygg på hva som skal skje for at du skal kunne la deg selv gå inn i hypnose. Så tenk ut eventuelle spørsmål du måtte ha før du kommer.

Det er viktig at du kommer av egen fri vilje for å gjøre de endringene du selv ønsker. At du ikke har blitt overtalt av f.eks samboer, lege, venner, familie etc.. De som gjør dette lykkes som regel aldri. Kommer du av eget ønske kan du lett og effektivt få hjelp med de endringene som du ønsker.

Normalt kan du påregne 2-3 timer ved røykeslutt og 2-4 timer ved vektreduksjon, sukkeravhengighet, selvtillitt og frykt/fobi.

Når du skal bestille time så må du laste ned dokumentet under og printe det ut. Det er registreringsskjema og standardbetingelser som forventes at du har lest før du ankommer til timen din. Så medbring dette skjemaet ferdig utfylt og underskrevet.

Om ikke annet er avtalt, betales all behandling/kurs første time.
Du kan betale kontant, med VISA eller MasterCard.
Privatkunder faktureres ikke.
Vi aksepterer VISA og MasterCard Vi aksepterer VISA og MasterCard

Avbestilling av time må skje innen 48 timer. Timer som avbestilles mindre enn 48 timer før avtalt tid må betales i sin helhet. Dette gjelder også ved uteblivelse til avtalt time.

Ved Hypnoseterapi / NLP : - Last ned Word dokumentet her. (For å laste ned; klikk på linken for å lagre den på datamaskinen din)
Bestilling av time skjer på telefon; 92 86 53 25
(Telefontid for timebestilling: 08-16 man-fre | Alltid betjent!)
(Spørsmål til Henry Leander:
http://www.henryleander.no/sandefjord-hypnoseterapi/)

Ved å bestille time så aksepterer du standardbetingelsene.

Timer kan ikke avbestilles eller flyttes pr epost eller SMS.

Kontortid: man-fre 09-16

Eller E-Post: post@hypnoseterapi.net Trykk her for å sende E-Post

Viktig

Innehaveren av denne internettsiden er ikke lege, og kan etter lov om alternativ behandling ikke gi lovnad om bedring eller helbredelse av noen sykdom eller lidelse, psykisk eller somatisk. Imidlertid tilby innehaveren veiledning i bruk av hypnose og selvhypnose, slik at du selv kan gjennomføre den behandlingen du ønsker.

Vennlig hilsen;

Henry Leander Andersen MNFKH DHP DNLP DCMT

-Klikk her for Referanser-

Kopibeskyttet © 2015 Sandefjord Hypnoseterapi. Alle rettigheter i forbindelse med innhold på sidene tilhører Sandefjord Hypnoseterapi. Sandefjord Hypnoseterapi har selv eksklusive rettigheter til all informasjon på disse sider.
Dersom innhold på disse sidene blir kopiert eller distribuert, må det først skaffes tillatelse av Sandefjord Hypnoseterapi, eller gis klar referanse til www.hypnoseterapi.net